Bemutatkozás

A Diral Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2002-ben kezdte meg működését, azóta folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Feladatunknak a kis és középes méretű vállalkozások, valamint iskolák számítástechnikai igényeinek teljes körű kielégítését tekintjük. A cégünk által nyújtott szolgáltatásokat folyamatosan Ügyfeleink elvárásaihoz igazítjuk, figyelembe véve az eltérő felhasználói igényeket és lehetőségeket. Szolgáltatásaink kialakítása dinamikus, arra törekszünk, hogy Ügyfeleink részéről felmerülő összes lehetséges informatikai munkafolyamatot lefedjük. Így nem csupán partnereink számítógépeinek beszerzését és karbantartását, hanem a teljes informatikai infrastruktúra menedzselését is feladatunknak tekintjük. Munkánk során szem előtt tartjuk a minőséget és megbízhatóságot, hogy ügyfeleink mindennapi munkájához a biztos számítástechnikai háttér folyamatosan rendelkezésre állhasson. Ennek megfelelően vállalkozásunk célja, hogy Ügyfeleink munkája során használt számítástechnikai eszközök átlátható rendszerként működjenek, ezzel segítve a mindennapi munka folyamatosságát.

Ügyfeleinkkel való együttműködés célja az informatikai háttér használhatóbbá, megbízhatóbbá tétele, amely folyamat állandó egyeztetés és információcsere során valósul meg.

Sok esetben munkákat távfelügyelet segítségével oldjuk meg, vagyis megbízóink nyugalmát biztosítva a szükséges beavatkozások jelentős részét helyszíni kiszállás és a munka megzavarása nélkül, költséghatékony módon tudjuk végrehajtani.